DOREL GRIGORE

Dorel Grigore este Business Coach, Serial Entrepreneur și Senior Consultant Ascendis. Experiența de peste 25 de ani în companii private și multinaționale și cea de peste 15 ani în management de proiecte internaționale, adaugă autenticitate conținutului seminariilor și atelierelor de lucru pe care le susține. Pe lângă temele clasice de finanțe, marketing și management, Grig abordează o nouă dimensiune a tehnicilor de învățare moderne, dezvoltând în ultimii ani, platformele de e-Learning și comerț electronic.

După ce a absolvit Academia de Studii Economice din București, și-a continuat studiile postuniversitare cu studii de specialitate în marketing și management în Ungaria, Elveția, Franța, Marea Britanie, Spania, Belgia, Italia și Statele Unite. Ca absolvent al International Association for Six Sigma Certification și al acreditărilor Celemi, a susținut cursuri și simulări de afaceri pentru mai bine de 60 de companii din domenii, precum finanțe, producție, retail, logistică, energie, IT&C, farma, distribuție, construcții.

În prezent, antreprenor și consultant, Grig pune mare preț pe bunul simț al oamenilor și pe ingredientele care nu trebuie să lipsească din nicio afacere: pasiune și umor.


BOGDAN MERFEA

Bogdan este un promotor al bankingului social, având o experiență bancară de peste 20 de ani, din care peste zece ani în poziții de top management. Experiența din sistemul bancar a fost completată și cu experiența relevantă în domeniul microfinanțării și a organizațiilor neguvernamentale. Acum ocupă poziții de membru în consilii de administrație a unor instituții financiar bancare. Este și Director Executiv al Roma Entrepreneurship Development Fund Luxemburg. Își dedică cu pasiune o mare parte din timp creării de instrumente financiare, care să contribuie la accesul mai facil al operatorilor din economia socială la finanțare.


MANUELA IFTIMOAEI

Manuela face parte dintre cei care au pus bazele Fundației Alături de Voi România, având o experiență profesională de 22 ani în cadrul organizatiei unde în prezent deține funcția de Director de programe europene. A dezvoltat numeroase programe sociale, educaționale și antreprenoriale, având expertiză în domenii precum management de proiect, economie socială, formare, achiziții publice și finanțare socială. A asigurat activitatea de mentorat pentru 37 de întreprinderi sociale în cadrul programului Acceleratorul de întreprinderi sociale și a contribuit la crerea primului cluster de economie socială din România, care are rolul de asigura sustenabilitatea sectorului. Manuela a contribuit și la dezvoltarea primei instituții financiare nebancare din România cu capital privat, dedicată exclusiv finanțării sectorului de economie socială – AFIN IFN SA - unde face parte din managementul organizației.


DIANA BALTĂ

Diana este specialist în comunicare, are un vast background jurnalistic, activând mai bine de 15 ani în presa economică, fiind colaborator al unor prestigioase publicații naționale și regionale : Digi24 TV, Financiarul, Prima TV Iasi, Radio Iasi, Evenimentul Regional al Moldovei etc.

Este co-fondator și CEO al agenției de PR și Digital Marketing - PRING. A derulat ample proiecte de relații publice pentru companii private și ONG-uri.

Recent a ocupat funcția de Global Online Communication Manager pentru o companie globală din industria automotive, unde a condus campanii de comunicare pe teme de Employer Branding.

Diana Baltă are un doctorat în Finanțe internaționale și în prezent este cadru universitar asociat în cadrul Facultatii de Filozofie și Stiințe Politice, din Cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, unde predă „Employer Branding”.

Anterior a fost cadru universitar asociat la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (UAIC Iasi) și la Facultatea de Economie (Universitatea Petre Andrei Iasi).

  • Actualizare pentru proiectul SEEDing
    • by: SFA
    31 Iulie 2024